Idylliske Risør

I den sjarmerende helårsbyen Risør er det alltid noe som skjer. Her er det åpent og gjestfritt hele året, og du kan kjenne byens hjerte endre rytme med årstidene. Nærheten til sentrum gjør at Flisvika Brygge blir en del av byen, men samtidig rolig og tilbaketrukket.

Opplev Risør – hele året

Sommerstid er det båtlivet, festivalene, konsertene, turistene og fortauskafeene som preger byen. Vinterstid slår pulsen litt saktere, og gir tid og rom for de gode aktivitetene og opplevelsene. Uansett årstid er byen bare en liten gåtur unna.
Image

Flott skjærgård

Ikke bli overrasket om du bruker båten mer enn bilen. Fra Flisvika kan du sette kursen mot Stangholmen med restaurant og konserter, eller til hvilken som helst øy i Risørs idylliske skjærgård.
Image

Natur og friluftsliv

Den hvite byen er omkranset av fin natur og flotte turområder. Fra Flisvika kan du ta turen langs den merkede stien fra Flisvika til Randvik og Ravnåsen, eller følg naturstien til badestranda. Risørområdet byr også på mange fine sykkelruter og er et utmerket utgangspunkt for både sykkel- og bilturer langs hele sørlandskysten.
Vinterstid er det bare 30 minutters kjøretur til Vegårdshei ski- og aktivitetssenter med både slalåm- og langrennsløyper.
Image

Gode tjenestetilbud

Byen og kommunen har tilbud til alle aldersgrupper: Festivaler, film, teater og en rekke kulturaktiviteter. Kommunen har sunn økonomi, full barnehagedekning og gode helsetilbud. Fra Flisvika er det gangavstand til skole, barnehage og servicetjenester.
Les mer om Risør kommunes tilbud på www.risor.kommune.no
Image